GX Software Gesloten Vrijdag 21 Juli 2017

Vrijdag 21 juli 2017 is de traditionele intocht van de Nijmeegse Vierdaagse. GX Software is deze dag gesloten.

GX Customer Services is deze dag enkel voor noodgevallen bereikbaar op nummer 024-3515130. Overige zaken zullen maandag 24 juli worden opgepakt.

Wij vragen u vriendelijk om hier in uw planning zoveel mogelijk rekening mee te houden. Mocht u vragen hebben neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met GX Customer Services via 024 - 3515130.