GX Software beperkt beschikbaar op vrijdagmiddag 22 september

Vrijdagavond 22 september 2017 organiseert GX Software een personeelsactiviteit. Hierdoor is de GX Software Customer Services tussen 17:00 en 18:00 enkel beschikbaar voor noodgevallen, op nummer 024-3515130. Overige zaken zullen maandag 25 september worden opgepakt.

Wij vragen u vriendelijk om hier in uw planning zoveel mogelijk rekening mee te houden. Mocht u vragen hebben neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met GX Customer Services via 024 - 3515130.