Nieuw support systeem

Welkom bij het nieuwe supportsysteem van GX Software.

In de afgelopen tijd hebben we veel tips gekregen van onze contactpersonen over hoe de dienstverlening van de service afdeling nog beter zou kunnen. Een steeds terugkerend onderwerp was de support portal. De portal was niet meer van deze tijd en ondersteunde de huidige processen niet voldoende meer.

Een service afdeling draait natuurlijk om klanttevredenheid. Vandaar dat we deze klantgeluiden serieus genomen hebben. Om het een en ander correct geregeld te krijgen kostte wat tijd maar we kunnen nu trots zijn op ons nieuwe systeem.

Als er tips en suggesties zijn voor onze portal, dan horen we het heel graag. Daar waar mogelijk komen we in de wensen tegemoet. Op het moment van schrijven is een basis voor de portal ingericht waarbinnen uw vragen vanaf nu geregistreerd worden. In de loop van de tijd zal de portal uitgebreid worden. Denk aan release informatie, informatie over vaak gebruikte componenten of rapportages.

Het oude support systeem

Door de invoering van een nieuw supportsysteem is het oude systeem vervallen. De informatie die hierin opgeslagen is, vervalt echter niet. Het 'oude' systeem is dit kalenderjaar nog te raadplegen via een andere URL, te weten: http://csreports.gxsoftware.com. Hier kunt u inloggen met uw gebruikersnaam/wachtwoord die u tot op heden ook gebruikte om toegang te krijgen tot de portal. Wanneer de oude portal uiteindelijk niet meer bereikbaar is, betekent dit alleen dat de URL vervallen is. De gegevens blijven intern bij GX Software bewaard. Uw vaste contactpersoon kan te allen tijde die gegevens raadplegen. Tickets uit het verleden vergaan dus niet.

Toegang tot de rapportages

Eerder was het ook mogelijk om strippenkaartrapportages te raadplegen via support.gxsoftware.com. Lees hier hoe dit nu gaat.

Google Analytics

Ter transparantie: op dit support systeem is Google Analytics ingeschakeld. De informatie van Google Analytics gebruikt GX Software om de portal te verbeteren. Wanneer we constateren dat er veel gezocht wordt op specifieke termen, dan besteden we extra aandacht aan het gezochte onderwerp. Wanneer blijkt dat een specifieke pagina veel bekeken wordt, dan zorgen we ervoor ook voor dat die pagina extra aandacht krijgt.

Veel succes met de werkzaamheden en veel productiviteit gewenst met de nieuwe manier van klantondersteuning.

Vriendelijke groeten,

Het GX Service Team