Waar vind ik de urenrapportages

Met de introductie van het nieuwe support systeem zijn we bezig met het opzetten van een integratie met onze andere systemen. Dit zorgt ervoor dat klanten onze informatie op één centrale plek kunnen vinden. In de toekomst willen wij hier ook de urenrapportages aan toekennen.

Eerder waren de strippenkaartrapportages op te halen via de URL http://support.gxsoftware.com/. Deze URL leidt nu naar onze support portal in plaats van naar de rapportages. Om te zorgen dat rapportages ook beschikbaar blijven, zijn deze gegevens op te halen via http://csreports.gxsoftware.com. In de URL verandert het woord 'support' dus door 'csreports'.

Voorbeeld:

• http://support.gxsoftware.com/ReportServer/Pages/ReportViewer.aspx?%2fOverzichtStrippenkaarten&rs%3aCommand=Render&uuid=A834F8F2-6D374692BAA1

wordt

• https://csreports.gxsoftware.com/ReportServer/Pages/ReportViewer.aspx?%2fOverzichtStrippenkaarten&rs%3aCommand=Render&uuid=A834F8F2-6D374692BAA1

Zo is in te loggen met vertrouwde gegevens en is de benodigde informatie op te halen. Zodra het mogelijk is de informatie op te halen binnen het support systeem, dan wordt daar op deze plek melding van gemaakt.

Let op

De URL die hierboven gebruikt is, is een voorbeeld. Gebruik zelf de URL die je altijd al gebruikte en wijzig daarin het woord 'support' door 'csreports'. De URLs die hierboven genoemd zijn, zijn gefingeerd. Weet je niet meer wat de URL was? Neem dan contact op met Customer Services en geef aan dat je op zoek bent naar de URL die inzicht geeft in de strippenkaart.