Zoek Per Id Widget / Search By Id Widget (1.2.8)

Search By ID Widget

De Search By Id Widget maakt het heel eenvoudig om een pagina of mediaitem op te zoeken op basis van ID. XperienCentral zal direct de bijbehorende content serveren, zodat je niet naar de content hoeft te navigeren via de uitgebreide zoekfunctie. Een vereiste voor de Search By Id Widget is de Dojo Servlets Widget. Deze handleiding legt uit hoe je de widget kunt gebruiken.

Meest recente WCB-versie: 1.2.8