Afbeelding Wijzigen Widget / Alter Image Widget (1.0.12)

Alter Image Widget

Met de Alter Image Widget kun je eenvoudig content van het type Afbeelding knippen, schalen en roteren. Belangrijke informatie en hoe je met deze widget aan de slag kunt, lees je in de handleiding.

Meest recente WCB-versie: 1.0.12

Hoe krijg ik deze widget?

Widgets zijn gratis op te vragen bij de afdeling Customer Services.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

• Changelog in versie 1.0.11

• De Alter Image Widget wordt nu ook goed weergegeven op lage resolutie monitoren.
    Bewerkt door Casper Reijnen
  • Changelog in versie 1.0.12

• Een nieuw opgeslagen aangepaste afbeelding erft nu de tags over van de originele afbeelding.
    • De knoppen om de afbeelding te draaien zijn visueel verbeterd. Ze ogen nu daadwerkelijk als knoppen.
    • De cursor laat het nu duidelijk zien als een afbeelding bezig is met draaien.