Templates Widget / Template Widget (1.0.7)

Template Widget

De Template Widget maakt het mogelijk om een vaste opbouw voor pagina of media-item te hergebruiken. Dit kan handig zijn als bijvoorbeeld hetzelfde soort pagina's vaak wordt ingezet en je wilt voorkomen dat de opbouw steeds opnieuw dient te worden ingericht. Aangemaakte templates kunnen eenvoudig worden gekopieerd door op de knop rechts van de titel te klikken. Belangrijke informatie en hoe je met deze widget aan de slag kunt, lees je in de handleiding.

Meest recente WCB-versie: 1.0.7
Vereiste: Dojo Servlets Widget