CVE-2018-8037 in Tomcat 8.5.32

Begin augustus ontvingen we een bericht over Apache Tomcat. Het gaat om een kwetsbaarheid in Tomcat versies t/m 8.5.31. De ernst van het probleem is “Important” op de schaal Low, Moderate, Important en Critical (lees meer). Kwetsbaarheden van dit niveau zijn in Tomcat geen zeer uitzonderlijke situatie, maar het upgraden naar de laatste versie is zeker aan te bevelen. De installatie is naar eenvoudig, zonder aanpassingen van configuratiebestanden of licenties, maar begin zoals altijd eerst op een Test- of Acceptatieomgeving om productieproblemen te voorkomen.

Meer vragen? Bereik ons via de gebruikelijke weg.