JIRA

Indien er fouten geconstateerd zijn in XperienCentral, dan verwerken we deze in een systeem genaamd JIRA. In JIRA zijn alle fouten, verbeteringen en andere aanpassingen geregistreerd. Via onderstaande link is JIRA te benaderen.

https://connect.gxsoftware.com/jira

Heb je geen toegang tot JIRA en wil je dat wel? Laat dit dan aan GX Customer Services weten door een aanvraag in te dienen (button bovenaan deze pagina). Kies voor het formulier ''I would like to have access to JIRA/SVN/GIT" en maak je wens kenbaar. GX Customer Services zorgt er dan voor dat je toegang krijgt tot JIRA.