Je bent partner en op zoek naar Connect?

Partner en op zoek bent naar connect.gxsoftware.com? Dan ben je hier aan het juiste adres. Connect is vervangen door deze nieuwe portal.

Vermoedelijk wilde je je registreren om zodoende toegang te krijgen tot JIRA, GIT/SVN of onze Wiki. Je kunt dit doen via een aanvraag op onze portal. Kies voor het formulier ''I would like to have access to Jira/SVN/GIT".

De afdeling Customer Services controleert of je onderdeel uitmaakt van een partner en zo ja, dan ontvang je gegevens waarmee je toegang krijgt tot JIRA, SVN of GIT.