Toegang tot GX Software-systemen

Hieronder volgt een korte beschrijving voor het aanmaken van een eigen wachtwoord voor toegang tot de GX Software-Systemen.

Inloggegevens

Uw gebruikersnaam is gelijk aan uw opgegeven e-mailadres.
Het corresponderende wachtwoord sturen we u toe in een aparte e-mail.

Dit toegestuurde wachtwoord kunt u uitsluitend gebruiken om zelf éénmalig een nieuw wachtwoord op te geven. Dit gebeurt middels de volgende url: https://sts.gxsoftware.com/adfs/portal/updatepassword/

Wachtwoordvereisten
Het nieuw in te voeren wachtwoord moet voldoen aan verschillende eisen. Het wachtwoord:

• mag niet de accountnaam van de gebruiker bevatten
  • mag niet meer dan twéé opvolgende letters van de naam van de gebruiker bevatten
  • moet ten minste acht karakters bevatten
  • bevat ten minste één hoofdletter (A t/m Z)
  • bevat ten minste één kleine letter (a t/m z)
  • bevat ten minste één getal (0 t/m 9)
  • bevat ten minste één non-alfabetisch karakter (bijvoorbeeld: !,$,#,&,*)
  • moet minimaal één dag oud zijn

Pas uw wachtwoord alstublieft zo spoedig mogelijk aan om misbruik of verlies van uw account te voorkomen!

Indien er bij dit proces iets misgaat, neem dan contact met ons op door te bellen naar onze Customer Services (+31 24 351 51 30) of door een bericht te sturen.