Bestanden Uploaden Widget / File Drag & Drop Widget (1.0.14)

Volgen

Opmerkingen

1 opmerking

• Avatar
    Casper Reijnen

Changelog in versie 1.0.14

• Er is een configuratieoptie toegevoegd in de web/setup, waardoor het nu mogelijk is om te selecteren welk contenttype standaard gedefinieerd moet zijn.
    • Er is een issue opgelost waarbij het mogelijk was om content te uploaden die als onbeschikbaar stond aangemerkt bij Kanaalconfiguratie.
    • De error melding is aangepast en komt nu overeen met de standaard XC foutmelding

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.