Bestanden Uploaden Widget / File Drag & Drop Widget (1.0.14)

File Drag & Drop Widget

De File Drag & Drop Widget maakt het mogelijk om bestanden te uploaden door ze rechtstreeks in de zijbalk van XperienCentral te slepen. Vervolgens kunnen daar optioneel nog tags aan toegekend worden en kunnen ze direct gepubliceerd worden.

Tip: Geef altijd voor het uploaden van het bestand aan of deze direct gepubliceerd dient te worden.

Belangrijke informatie en hoe je met deze widget aan de slag kunt, lees je in de handleiding.

Meest recente WCB-versie: 1.0.14