Afbeelding Wijzigen Widget / Alter Image Widget (1.0.13)

Opmerkingen

3 opmerkingen

• Avatar
    Casper Reijnen

Changelog in versie 1.0.11

• De Alter Image Widget wordt nu ook goed weergegeven op lage resolutie monitoren.
  • Avatar
    Casper Reijnen

Changelog in versie 1.0.12

• Een nieuw opgeslagen aangepaste afbeelding erft nu de tags over van de originele afbeelding.
    • De knoppen om de afbeelding te draaien zijn visueel verbeterd. Ze ogen nu daadwerkelijk als knoppen.
    • De cursor laat het nu duidelijk zien als een afbeelding bezig is met draaien.
  • Avatar
    Cristiaan van Wijk

Changelog in versie 1.0.13

• Verbeterde prestaties van zowel de JavaScript als de methode voor het schrijven van bestanden.

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.