Meta Informatie Widget / Meta Info Widget (1.0.17)

Meta Info Widget

De Meta Info Widget toont metadata van pagina's, mediaitems en inzetten en biedt de mogelijkheid die gegevens direct aan te passen vanuit de zijbalk in XperienCentral. Zo kun je heel snel voor gewenste contentitems o.a. de vervaldatum, de gekoppelde tags of de leadafbeelding aanpassen. Een uitgebreide handleiding voor de Meta Info Widget kun je via deze link raadplegen.

Meest recente WCB-versie: 1.0.17