Support op afstand

GX Customer Services biedt de mogelijkheid voor Support Op Afstand. Dat betekent dat we met een aparte applicatie kunnen meekijken met de handelingen die u in uw installatie verricht. Dit is handig wanneer het moeilijk of erg uitgebreid is om handelingen via telefoon of e-mail toe te lichten.

Het programma dat GX Customer Services hiervoor gebruikt is Teamviewer (website van Teamviewer: https://www.teamviewer.com). Door onderstaande link te gebruiken, geef je GX Customer Services de mogelijkheid om op je computer mee te kijken.

Wanneer iemand van GX Software vraagt om Teamviewer te starten, gebruik dan deze link en we helpen je graag verder: https://get.teamviewer.com/gxsoftware